Vårens vinprovningar i vår mysiga vinkällare

8 februari – Piemonte – 655 kronor

Enligt många är Piemonte världens bästa vinregion. Välkommen att lära dig mer om Piemonte och Piemontes viner när vi provar sex röda viner.

22 februari – Sicilien – 655 kronor

Den sydliga ön med oerhörd bredd i sina viner. Välkommen att lära dig mer om Sicilien och Siciliens viner när vi provar sex röda viner.

8 mars – Toscana – 655 kronor

Sagolandet Toscana är inte bara vackert, det finns otroligt bra viner. Välkommen att lära dig mer om Toscana och Toscanas viner när vi provar sex röda viner.

22 mars – Veneto – 655 kronor

Valpolicella, Amarone, Ripasso, Prosecco. Regionen som är hemmet för många svenska favoriter. Välkommen att prova sex röda viner från Veneto.

12 april – Nebbiolo – 655 kronor

Världens bästa druva? Kom och avgör! Vi provar sex Nebbioloviner.

26 april – Barolo och Barbaresco – 955 kronor

Kungen och drottningen från Piemonte. Välkommen på denna exklusiva provning där vi provar fyra Barolo och två Barbaresco.

10 maj – Brunello och Supertoscana – 955 kronor

Två viner som varit på stor frammarsch sista tio åren och det är inte svårt att förstå varför. Välkommen på dena exklusiva provning där vi provat tre Supertoscana och tre Brunello di Montalcino.

24 maj – Italienskt mousserande – 955 kronor

Italien får ofta representeras av Prosecco. Det behöver inte vara fel – men det finns så mycket annat intressant i Italien. Välkommen på mousserande-provning där vi går igenom de distrikt som försöker utmana champagne – Framför allt Alta Langa, Trentodoc, Franciacorta.

Provningarna börjar 18.30 och pågår 60-90 minuter.

Minst 8 platser måste vara bokade för att vi ska genomföra en provning. Vi återkommer till er minst 48 timmar innan om så inte skulle vara fallet.

Vid bokning kommer ni behöva ange era kortuppgifter. Restaurangen förbehåller sig rätten att ta ut en avgift i enlighet med priset vid en utebliven närvaro.

Lite tilltugg serveras under provningen. För de som deltar i vinprovningen och önskar äta middag i restaurangen före eller efter vinprovningen så får man 20% rabatt på maten. Glöm inte att boka bord.

Till vinkällaren finns inte någon hiss, så man måste kunna gå i en trappa.

Anmäl er genom att skicka epost till info@corvina.nu. Vi bekräftar bokningen genom att besvara mailet.

Varmt välkomna!

Vi på Corvina erbjuder även privata vinprovningar i vår vackra 1700-talskällare.

Våra kunniga sommelierer skräddarsyr ett exklusivt paket för er. Vi kombinerar utvalda, smakfulla viner som avnjuts tillsammans med ett generöst utbud av delikata ostar och chark. Vinprovningen pågår i ca 90 min. Ren njutning, i en fantastisk miljö.

Priserna varierar beroende på vad man önskar och börjar från 595 per person. I grundpriset ingår 3 olika viner samt ost och chark.

Vinkällaren kan bokas tisdag till fredag från 16:00 samt lördagar från 14:00. Minst 8 deltagare, max 12 deltagare. Anmälan görs via formuläret nedan.

Lokalhyra 1500kr

Intresseanmälan vinprovning