Vinprovning i Corvinas vinkällare

Höstens vinprovningar på Corvina Enoteca.

 8 september – Mousserande från Italien
Italien är inte bara prosecco, det finns flera områden som kan konkurrera med champagne. Välkommen att lära dig mer om italienskt mousserande vin den 8 september då vi testar sex viner.

22 september – Röda viner från Sicilien
Sicilien är en intressant region på många sätt, inte minst när det kommer till vin. Välkommen att lära dig mer om Sicilien och Siciliens viner den 22 september då vi testar sex viner.

13 oktober – Nebbioloprovning
Världens bästa druva? Testa och se! Välkommen att lära dig mer om Nebbiolo den 13 oktober september då vi testar sex viner.

20 oktober – Röda viner från Toscana
Sagolandet Toscana är inte bara vackert, det finns otroligt bra viner. Välkommen att lära dig mer om Toscana och Toscanas viner den 20 oktober då vi testar sex viner.

10 november – Klassiska vita viner från Italien
Välkommen att lära dig mer om Italien och Italienska vita viner den 10 november då vi testar 8 viner och förkovrar oss i Italien även historiskt och kulturellt.

17 november – Klassiska röda viner från Italien
Välkommen att lära dig mer om Italien och Italienska röda viner den 17 november då vi testar 8 viner från 4 regioner och förkovrar oss i Italien även historiskt och kulturellt.

1 december – Röda viner från Piemonte
Enligt många är Piemonte världens bästa vinregion. Kom och testa! Välkommen att lära dig mer om Piemonte och Piemontes viner den 1 december då vi testar sex viner.

 

Pris 550 kr per person.

Vinprovningarna börjar kl. 18.30 och pågår ca 1,5h

För samtliga provningar gäller att vi blir max 12 personer i vår mysiga vinkällare, så räkna med en gemytlig gemenskap. Lite tilltugg serveras under provningen. För de som deltar i vinprovningen och önskar äta middag i restaurangen före eller efter vinprovningen så får man 20% rabatt på maten. Glöm inte att boka bord.

Till vinkällaren finns inte någon hiss, så man måste kunna gå i en trappa.

Anmäl er genom att skicka epost till info@corvina.nu. Vi bekräftar bokningen genom att besvara mailet.

Vid mindre än 8 anmälda förbehåller vi oss rätten att ställa in.

Varmt välkomna!

Vi på Corvina erbjuder även privata vinprovningar i vår vackra 1700-talskällare.

Våra kunniga sommelierer skräddarsyr ett exklusivt paket för er. Vi kombinerar utvalda, smakfulla viner som avnjuts tillsammans med ett generöst utbud av delikata ostar och chark. Vinprovningen pågår i ca 90 min. Ren njutning, i en fantastisk miljö.

Priserna varierar beroende på vad man önskar och börjar från 595 per person. I grundpriset ingår 3 olika viner samt ost och chark.

Vinkällaren kan bokas tisdag till fredag från 16:00 samt lördagar från 14:00. Minst 8 deltagare, max 12 deltagare. Anmälan görs via formuläret nedan.

Lokalhyra 1500kr

Intresseanmälan vinprovning