Jobba hos oss

Är du intresserad av att jobba på Corvina Enoteca? Skriv ett mail till info@corvina.nu och berätta om dig själv. Bifoga gärna CV och relevant information.

Vi söker nu en sommelier med goda vinkunskaper som även är intresserad av att laga mat i köket i samarbete med vår fantastiskt duktiga kock.

Corvina Enoteca har funnits sen 2013 och har fått flera utmärkelser med åren bla Munskänkarnas vinkrog med högsta betyg flera år i rad, högsta rankingen på Tripadvisor m.m.

Lokalen är mysigt inredd med ca 30 sittplatser och charmen av Gamla stan har bevarats. Vårt kök serverar smårätter (antipasti), noggrant utvalda charkuterier, ostar samt vällagade risotto & pastarätter. Vi brinner för att ge våra gäster oförglömliga upplevelser och dessutom förmedla känslan av att vara på en familjär Enoteca i Italien. Vår vinlista består av ca 100 olika kvalitetsviner från hela världen och med ett stort utbud som man dessutom kan få på glas.

Vi söker nu en sommelier som vill jobba i vårt härliga team. Stämningen är underbar på Corvina både bland gäster och personal och därför är det oerhört viktigt att man vill vara en del av detta.

Då vi är en liten arbetsplats behöver vi nu utöka styrkan med en person som trivs att arbeta i restaurangen/vinbaren men även kan hjälpa till i köket med matlagning. Vi har redan en duktig kock så du behöver inte vara utbildad kock, men ska ha ett stort intresse för matlagning och vilja vara i köket vid vissa tillfällen för att stärka upp även där när det behövs.

Provanställning 6 månader eller enl ök. Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med er ansökan. Vi tillämpar individuell lönesättning beroende på kompetens samt erfarenhet.

Vi är öppet företag där relation till kollegor och gäster utgår från moderna och jämställda synsätt.

Du bör ha minst 2 års dokumenterad erfarenhet från branschen.

Egenskaper som vi värdesätter högt är,

-Serviceminded

-Ansvarstagande

-Multitasking

-Renlig

-Glad och positiv inställning

-Goda vinkunskaper

-Matlagningsintresse och vilja kombinera att arbeta i köket samt vara sommelier i restaurangen

-Att kunna jobba självständigt

-Samarbetsvillig

Du ska veta vad innebörden av 5-stjärnig service är, du bör ha goda vinkunskaper och kunna jobba i ett litet team där alla hjälper varandra. Arbetsuppgifterna är de vanliga inom servering. Du ska kunna fånga upp gästen så fort de klivit innanför vår dörr och ta hand om dem under hela vistelsen samt se till att de får en oförglömlig kväll. Städning och diskning förekommer också i arbetsuppgifterna.

Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med er ansökan.

Jobbtyp: Heltid, Fast

Skicka din ansökan till info@corvina.nu